Mama je rekla kćeri da će dobiti sladoled ako pojede jelo, evo što je curica učinila

Screenshot: TikTok

MAMA Naila je na TikToku podijelila video svoje domišljate kćeri kojoj je rekla da može dobiti sladoled ako pojede hranu koju ima u tanjuru. No, umjesto da pojede hranu, malena djevojčica je odlučila pokušati nasamariti mamu, koja je njezin smiješan pokušaj uspjela snimiti. 

Djevojčica se pretvarala da jede velike zalogaje i žvače hranu, čak je i zadovoljno kimala glavom u znak odobravanja, ali ni jedan komadić hrane zapravo nije pojela. Otkad je Naila jučer objavila video na platformi, video je pogledan više od milijun puta. U opisu simpatičnog videozapisa Naila je napisala: "Neka netko ovoj djevojčici da Oscara."

@nailagottiktok Someone give this girl an oscar 🤌🏽 #funny #parenting #toddler #attitude #toddlermom #momlifeofgilrs ♬ Funny - Gold-Tiger

Iako je mnogima situacija bila simpatična, nekoliko je ljudi u komentarima istaknulo negodovanje ovakvim ponašanjem roditelja. Smatraju da nije dobro djecu prisiljavati da pojedu hranu samo kako bi kasnije mogli pojesti desert.

"Shvaćam što želite postići, ali pretvaranje hrane u nagradu ili kaznu loše će utjecati na njih kako budu stariji", "Ona definitivno neće dobiti sladoled", "Moja mama mi je radila ovo kad sam bila dijete. Nisam bila gladna i bilo bi mi loše od prejedanja. Zbog toga nikad nisam svoju djecu prisiljavala da pojedu hranu ako ne mogu",

"Ja ponekad odustanem i jedem sladoled sa svojom kćeri", "Zaslužila je dobiti sladoled nakon ovakve glume", "Prava mala pametnica!", "Zaslužuje dobiti sladoled zbog ovakvog kreativnog razmišljanja", "Mislim da nije dobro prisiljavati djecu da jedu ako ne žele", neki su od komentara ispod videa.