Mama zabranila svekrvi i svekru viđanje unuka, ljudi je podržavaju

Jedna žena zaprijetila je suprugu razvodom ako se ne složi s njenom odlukom i roditeljima zabrani da viđaju unuke. Na Redditu je pojasnila kako njezina svekrva ima desetero unučadi, a njezino troje djece opisuje se kao najmanje omiljeni.

"Kad su djeca bila mala i nisu to shvaćala, bilo je podnošljivo, ali sada pate jer primjećuju favoriziranje", napisala je.

Kaže kako se svekrva i šogorica često neprimjereno ponašaju prema njezinoj djeci, osobito prema sedmogodišnjoj kćeri koja nalikuje na nju.

"Unatoč svemu što je vidio i čuo, suprug i dalje tvrdi da baka i djed trebaju viđati unučad. Rekla sam mu da izabere nas ili mamu. Ako se odluči za mamu, mi se možemo razvesti, a onda ću se pobrinuti za to da nas njegova majka više nikada ne vidi", navela je.

AITAH for banning my in laws from seeing my children and threatening my husband with divorce if he doesn’t agree?
byu/Ok_Hotel_4829 inAITAH

Više od 2000 korisnika komentiralo je objavu, a mnogi su ponudili savjete ili podijelili svoja iskustva.

"Kao netko tko je odrastao uz ovakvu baku, nemojte joj voditi djecu. Svi primjećujemo favoriziranje, zamjeramo našim bratićima i sestričnama koji su favorizirani i zbog toga odnos može biti nepovratno uništen", napisao je jedan korisnik.

"Divno je što se zalažeš za svoju djecu. Teško je kad ti svi okolo govore da nisi u pravu. Ja sam bio najmanje omiljen unuk svoje bake po ocu. Zbog toga što sam bio poput preslike svoje mame, baka je bila otvoreno okrutna prema meni. Nisam je vidio od svoje osme godine", poručio je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.