Savjetnica: Ako se muškarac ovako ponaša, želi provesti ostatak života s vama

Foto: Pexels

Postoji velika razlika između muškarca kojemu se jednostavno sviđamo i čovjeka koji želi provesti cijeli život s nama. Razlika je u detaljima, tvrdi obiteljska i bračna savjetnica, Tina Fey.

"Zaljubljeni muškarci pokazat će određena ponašanja koja ukazuju na to da žele provesti ostatak života s vama. Razumijevanje ovih signala može biti zahtjevno, ali postoji rješenje", rekla je za Hack Spirit.

Izdvojila je četiri ponašanja koja pokazuju da je muškarac spreman na dugoročnu vezu.

1. Uključuje vas u svoje buduće planove

"Ovo uključivanje u buduće planove snažan je, ali suptilan znak da vas muškarac vidi kao važan dio svog života. Ako vas uključuje u svoje snove i planove, velika je vjerojatnost da razmišlja o tome da ostatak života provede s vama", ističe savjetnica.

2. Upoznaje vas sa svojim najužim krugom

Muškarci koji planiraju život s nama poželjet će ispreplesti naš život sa svojim, tvrdi Fey. Jedan od načina na koji će to učiniti jest da nas upoznaju sa svojim najbližim krugom. 

"To uključuje obitelj, bliske prijatelje, pa čak i kolege. Ova upoznavanja puno su više od ljubaznosti. To je način da vam požele dobrodošlicu u svoj svijet. Ako žele da uspostavite odnose s ljudima koji su mu najbliži, to je znak da je ozbiljan u vezi s vama", objašnjava savjetnica.

3. Podržava vaše ciljeve i snove

Bilo da se radi o promjeni karijere, bavljenju hobijem ili osobnom cilju poput trčanja maratona, pravi će muškarci pružati ohrabrenje i podršku.

"Ovdje se ne radi samo o pružanju podrške riječima. Radi se o njihovim postupcima - žrtvuju li se da bi vam pomogli ostvariti svoje snove? Nude li konstruktivne savjete kada se suočite s izazovima? Ako iskreno podržavaju vaš put do samoispunjenja i rasta, to je jak pokazatelj da dugoročno želi biti uz vas. To je njihov način da kažu: 'Vjerujem u tebe' i 'Želim biti tu i svjedočiti svim tvojim postignućima'", kaže Fey.

4. Otvoreno komunicira s vama

Temelj svake trajne veze jest otvorena i iskrena komunikacija.

"Dakle, ako je muškarac spreman otvoreno komunicirati, dijeleći svoje misli, osjećaje i brige, to je snažan znak da vam je predan. To znači da vam vjeruje dovoljno da bude ranjiv i cijeni vaš odnos dovoljno da konstruktivno riješi sve probleme. Osim samo dijeljenja, ako su muškarci također aktivni slušatelji dok komunicirate, to pokazuje njihovo poštovanje prema vašim mislima i osjećajima. Ta spremnost na otvoreni dijalog temelj je snažnog i trajnog partnerstva", zaključila je savjetnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.