Tata dao prekrasno objašnjenje zašto je u redu da njegov sin "pogrešno" kosi travnjak

Kad djeci damo neki zadatak, ne možemo očekivati da će ga obaviti savršeno. No, i u tome postoji ljepota, kaže tata B.A. Sheppard. Dok je njegov sin kosio travnjak, ovaj tata nas je podsjetio na važnost individualnosti i činjenja stvari ne nužno na "pravi način".

"Ovaj mladić u kosilici je moj sin. Kosi travu cik-cak, vozi posvuda. I znate što? To je skroz u redu. Iako sam ja možda kosio travu po određenom obrascu, on to radi na način na koji želi. I to je u redu", rekao je.

Sheppard nastavlja pojašnjavati kako nijedno dijete ne bi trebalo raditi određene stvari onako kako ih rade njegovi roditelji.

"To je čast prilike. Trenutno se čini kao da moj sin samo kosi travu. Ali, ja zapravo znam da on razmišlja o nečemu što želi proizvesti. Sanja o tome da postane inženjer. I ja ću mu u tome pomoći", zaključio je ovaj tata.

Ovaj video je inspiracija i podsjetnik da pronađete svoj put i da ne živite u sjeni onoga što drugi misle da biste trebali činiti ili biti. Uvijek budite svoji i to učite svoju djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.