Video mame koja pokušava uspavati kćer nasmijao ljude: "Ovo mi je poznata situacija"

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis koji je objavila 26-godišnja mama Kena Fontenot. Kena je na popularnoj platformi podijelila snimku neuspješnog uspavljivanja svoje malene kćeri Karsyn, a mnogi roditelji su se poistovjetili s onim što se događa na videu.

Naime, Kena je djevojčicu uzela u naručje i glavu joj naslonila na svoje rame te ju je lagano lupkala po leđima kako bi zaspala. Međutim, Karsyn se neprestano uspravljala i podizala glavu, pa ju je Kena stalno morala vraćati u isti položaj i glavu spuštati na rame. 

@kfontenot14 Just take the nap!#fyppppppppppppppppppppppp #southernmama #sahmsoftiktok #girlmom ♬ Funny - Gold-Tiger

Snimka je od objave na TikToku pogledana 1.2 milijuna puta, a neki roditelji otkrili su kako su i sami bili primorani ovako reagirati kad im djeca nisu htjela zaspati.

"Točno svi ovdje koji imamo djecu, znamo kako ti je", "Koliko god se trudili, ponekad odbijaju zaspati", "Nekad sam se prije ja umorila nego oni dok sam im uspavljivala", "Ovo mi je previše poznata situacija. Kena, izdrži!", "Možda joj se stvarno ne spava", "Ona samo želi biti u društvu, a vi biste da spava", neki su od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.