Video ove djevojčice u jednom danu je pogledan dva milijuna puta. Razlog je dirljiv

Screenshot: TikTok

NAKON što su zbog prijetnje od terorističkog napada otkazani koncerti svjetski poznate pop zvijezde Taylor Swift u Beču, tužni obožavatelji koji su već otputovali na lokaciju odlučili su izvući najbolje od situacije. Na društvenim mrežama obožavatelji pjevačice dijele puno fotografija i videozapisa, a snimka jedne djevojčice u samo jednom danu postala je viralna i ima više od dva milijuna pregleda.

Snimku djevojčice iz Amerike na TikToku je objavila njezina teta, Katie Wood, koja je s nećakinjom i sestrom imala karte za koncert Taylor Swift. Katie je svoju nećakinju snimila u nekoliko situacija u kojima razmjenjuje popularne narukvice prijateljstva s obožavateljima pjevačice koji su na koncert došli iz različitih država. 

Uz opis: "Mržnja neće pobijediti", Katie je objavila videozapis koji je raznježio mnoge korisnike popularne platforme.

"Iako je grozna, ova situacija je pravi pokazatelj da mržnja nikada neće pobijediti", "Predivno. Mladi obožavatelji Taylor Swift naučit će da čak i grozne situacije mogu ispasti dobro i postati uspomene za pamćenje", "Drago mi je što obožavatelji Taylor Swift nisu dopustili da im ono što se dogodilo potpuno pokvari raspoloženje", "Možete misliti što god hoćete o Taylor, ali nitko nema bolje obožavatelje od nje", "Svaka ova narukvica je dokaz da mržnja nikad neće nadjačati ljubav", pisali su ljudi u komentarima. 

@katiewood____ HATE WILL NOT WIN 🫶🏼❤️ #erastourvienna #taylorswift ♬ You're On Your Own, Kid - Taylor Swift
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.