Čarobni sprej za kosu koji koriste zvijezde napokon je dostupan i kod nas

Foto: Instagram/colorwowhair.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESTE li se ikada pitali kako zvijezde poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez ili Dua Lipe uvijek imaju savršenu kosu? Tajna njihovog savršenog izgleda krije se u rukama jednog čovjeka - Chrisa Appletona, frizera čije su vješte ruke oblikovale neke od najprepoznatljivijih frizura na crvenom tepihu.

Chris Appleton već godinama koristi Color Wow proizvode na svojim slavnim klijenticama, a sada su ti isti proizvodi dostupni i kod nas.

Najpopularniji proizvod iz Color Wow linije je Dream Coat Supernatural sprej, koji Chris Appleton redovito koristi za kosu Kim Kardashian. Ovaj sprej daje kosi glatkoću i sjaj te pomaže da izgleda savršeno čak i u vlažnim ili kišnim uvjetima.

@chrisappletonhair My water proof hair hack 💦 #dreamcoat ♬ original sound - Chrisappleton1

Idealni za njegu obojene kose

No priča tu ne završava. Color Wow nudi cijelu liniju proizvoda za njegu kose, od šampona do proizvoda za stiliziranje. Među najpoznatijim proizvodima su Color Security šampon, One Minute Transformation krema za stiliziranje i Raise the Root Thicken + Lift sprej.

Ovi proizvodi, zajedno s maskama i regeneratorima, čine kompletnu rutinu za postizanje holivudskog sjaja.

Ono što Color Wow čini posebnim jest njihova posvećenost obojenoj kosi. Razvijeni su kako bi sačuvali boju i istovremeno pružili intenzivnu njegu, što ih čini idealnim izborom za sve koji žele održati svježinu svoje boje između posjeta frizeru.

Chris Appleton redovito dijeli savjete na društvenim mrežama o tome kako najbolje iskoristiti ove proizvode. Njegovi trikovi pokazuju nevjerojatne rezultate na svim tipovima kose, od ravne do kovrčave.

Ako i vi želite postignuti holivudski sjaj, ne propustite priliku da isprobate Color Wow proizvode, koji su sada dostupni u Bipa trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.