Čuvena paleta se privremeno vratila, prodaje se brzinom svjetlosti

Screenshot/Foto: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEMA sumnje da je Urban Decay Naked paleta napravila puno za industriju ljepote. Upravo zahvaljujući njoj neutralna sjenila postala su popularna, a njezino je povlačenje s tržišta mnoge razočaralo. Zato ju je Urban Decay vratio na police trgovina pod nazivom Revival, ali samo privremeno.

"Najbolja paleta sjenila"

Na TikToku su se već našli videi u kojima su brojni influenceri isprobali Revival verziju legendarne palete, mnogi od njih potaknuti nostalgijom.

"Ne šalim se, majka svih paleta se vratila", rekla je influencerica i vizažistica Nikkie de Jager, poznatija kao Nikkie Tutorials. "Kolike uspomene vežem uz ovu paletu."

@nikkietutorials For a limited time, the original nude that broke the internet, the @urban decay Naked Eyeshadow Palette, is back only at @Ulta Beauty - #UrbanDecayPartner #UDNAKED #UrbanDecay ♬ original sound - nikkietutorials
@maddiepeed OG NAKED IS BACK?!?! @urban decay #urbandecaycosmetics #nakedpalette ♬ Dominic x Brazil Declan - iMi 💌

Brend je paletu najavio u partnerstvu s influencericom Minom Zibayi, koja je pokazala kako je koristi za smokey eyes. 

@urbandecaycosmetics Nostalgia never looked so good. The Original Naked Eyeshadow Palette is back for a limited time at @Ulta Beauty ! 🤎✨ Catch @Mina’s take on this classic! 😍 #UDNaked #nakedpalette #eyeshadowpalette #eyemakeup #makeuptutorial #nostalgia ♬ original sound - urban decay

"Paleta s kojom su svi krenuli istraživati", "Vratila se", "Mislila sam da je prije bila skupa", "Šminka iz 2016. se polako vraća", "Nisam si je mogla priuštiti prije, a ne mogu ni sad", "Prije ju nisam htjela, ali sad je želim", "Najbolja paleta sjenila", "Šteta što je ograničena kolekcija", "Ovo mi je prva paleta ikad", neki su od komentara.

Paleta je dostupna ograničeno vrijeme, a na službenoj stranici brenda već je rasprodana. Mi smo je pronašli na Cult Beautyju.

Urban Decay Naked Revival, Cult Beauty, cijena je 62.15 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.