Detalj na haljini Kylie Jenner zbunio neke

Foto: Profimedia/nordstrom.com/zalando.hr/hm.com/orsay.hr/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Jenner trenutno se odmara u Rimu sa svojom djecom i prijateljicom influencericom Stassi Karanikolaou, a u jednoj je šetnji snimljena u ležernom izdanju. Nosila je traper haljinu brenda Marni, crne sunčane naočale, prozirne japanke i pletenu torbu za savršeno ljetno izdanje.

Jedne zbunila, druge oduševila

Dok su mnogi pisali po društvenim mrežama poput Instagrama, TikToka i X-a da Kylie izgleda prekrasno, a neki su se pitali odakle je njezina haljina, drugi su primijetili detalj na haljini koji ih je zbunio. "Lol, ova haljina me podsjeća na dojenje i curenje mlijeka", "Izgleda kao da joj mlijeko curi", pisali su neki. Slično se dogodilo i Severini čija je majica stvarala iluziju golog tijela. U oba je slučaja riječ smao o iluziji, ništa više.

@kyliejenner

when in rome

♬ original sound - Kylie Jenner

"Kylie je tako lijepa", "Trebam prijateljicu poput Kylie", "Kylie, dođi u Hrvatsku", "Neodoljiva", "Nitko me neće natjerati da te mrzim", "Volim tvoj osmijeh", "Izgledaš nevjerojatno" glase drugi komentari na TikToku.

Pronašli smo slične haljine

Traper haljine su vrlo popularne ove sezone zbog svojeg opuštenog izgleda i udobnosti. Haljina koju je Kylie nosila je brenda Marni.

Traper haljina Marni, Farfetch, cijena je 2071 euro

Ako vam se sviđa ova haljina, mi smo se potrudili pronaći povoljnije, a slične komade u našim trgovinama i online.

Steve Madden traper haljina, Nordstrom, cijena na sniženju je 59.39 eura
Bershka traper haljina, Zalando, cijena je 35.99 eura
Uska traper haljina, H&M, cijena na sniženju je 14.99 eura
Tamnoplava traper haljina, Orsay, cijena na sniženju je 29.99 eura
Traper haljina, Shein, 26 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.