Dvostruke termosice hit su na društvenim mrežama: "Zbilja želim ovo"

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VAŽNO je uvijek imati bocu vode uz sebe, a pogotovo kad su temperature visoke. Redovito pijenje vode poboljšava koncentraciju, podržava metabolizam i pomaže u održavanju općeg zdravlja. Iako je voda najpoželjnija, ponekad ćete poželjeti ponijeti sok ili ledeni čaj, ali vjerojatno nećete htjeti nositi jednu bocu s vodom i drugu s nekim drugim pićem.

"Zbilja želim ovo"

Srećom, postoje termosice, odnosno čaše, koje vam omogućavaju da nosite jedno i drugo - istovremeno, a privukle su veliku pozornost na TikToku. U objavama je vidljivo kako su pića uredno odvojena unutar čaše, a svaka strana ima i poseban otvor, odnosno slamku kako se pića ne bi nimalo miješala.

@purewow Best invention ever. 💯 Link in bio! 📍Gallery Beach House #gallerybeachhouse #doublesidedcup #twodrinksonecup #2in1cup ♬ sail away - lovelytheband
@splitflask This cup is a game changer for thise who carry two or more drinks at a time. With the Splitflask tumbler, each chamber can contain up to 15 oz of beverage, allowing you to conveniently enjoy your favorite beverages without mixing flavors or spilling. #tumbler #splitflask #coffee #water #tea #stanleycup #yeti #fyp #viral ♬ original sound - Splitflask

"Samo fali ručka", "Kupujem čim dodaju opciju s ručkom", "Kava i sok od naranče za mene", "Ovo je za mene. Stavila bih gazirano piće i vodu", "Zbilja želim ovo", "Sviđa mi se što nema ručku", neki su od komentara na objave.

Ovakve smo čaše pronašli na Temuu.

Dvostruka boca, Temu, cijena na sniženju je 10.48 eura
Dvostruka boca, Temu, cijena na sniženju je 5.98 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.