Hoće li ovako izgledati novi iPhonei?

Foto: Shutterstock (na fotkama nisu uređaji o kojima je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO iščekivanje novih iPhonea raste, prisutno je sve više glasina o njihovim karakteristikama. Trenutno su u fokusu kućište iPhonea SE4 i boje u kojima će biti dostupni različiti modeli iPhonea 16.

iPhone SE4

Iako su glasine tvrdile da će nadolazeći iPhone SE biti baziran na istom kućištu kao i iPhone 14, novi izvještaj tvrdi da će barem stražnji dio biti identičan iPhoneu 16. Nije službeno poznato kako će izgledati stražnje kućište iPhonea 16, ali poznato je da je Apple temeljio izgled svojih iPhone SE modela na kućištima ranijih iPhonea.

Zbog toga su mnogi vjerovali da će SE4 izgledati kao model 14. Bilo je zanimljivo to što bi se bazirao na iPhoneu s Face ID-om, budući da je posljednji iPhone SE ima samo Touch ID. No, leaker na Weibu tvrdi da to nije točno.

"Proces izrade stražnjeg poklopca SE4 je potpuno isti kao kod standardne verzije 16, a plan isporuke je oko kraja rujna", napisao je. No, nije obrazložio je li isporuka modela SE4 ili 16 oko kraja rujna.

Inače, dizajn kućišta može diktirati i sustav stražnje kamere. Osnovni iPhone 16 trebao bi imati vertikalni raspored kamera, stoga je moguće da će iPhone SE4 imati iste kamere. No, ni ovo nije potvrđeno.

iPhone 16

Jedna od stvari koje mnoge zanima kad iščekuju nove modele mobitela je u kojim će bojama biti dostupni. Iako se boja lako prilagodi odgovarajućom maskicom, mnogi ipak više vole da je sam telefon boje koja im je draga. Ipak je to uređaj koji gledate više puta dnevno, a koji ćete koristiti minimalno godinu dana, često i duže.

Iako Apple još uvijek nije potvrdio boje, glasine kažu da će iPhone 16 i iPhone 16 Plus biti dostupni u istim nijansama. Očekuje se da će biti dostupni u crnoj, zelenoj, ružičastoj, plavoj, bijeloj, a moguće i žutoj i ljubičastoj boji.

Modeli 16 Pro i 16 Pro Max će biti navodno također biti dostupni u istim nijansama, ali drugačijima od osnovnog i Plus modela. Boje su bijela ili srebrna, ružičasta i siva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.