Već je poznato kako će izgledati iPhone 17? Ljudi ga uspoređuju s ovim mobitelom

Foto/Screenshot: Shutterstock/TikTok (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO iPhone 16 još nije u prodaji, već se govori o iPhoneu 17, koji bi trebao stići godinu dana kasnije. Umjesto 17 Plus modela, u prodaji će navodno biti 17 Slim te, kao i obično, 17 Pro i 17 Pro Max. Još jedna novost je da bi 17 Slim trebao imati LTPO-AMOLED ekran.

Mnogi su ga usporedili s Pixel mobitelima

"Iako ne vjerujem da je ovo njegov konačan dizajn, ne bunim se, sviđa mi se kako izgleda", rekao je Tyler Morgan, bivši djelatnik Applea i tiktoker koji rado dijeli novosti o proizvodima brenda. "Svi bi trebali imati osvježavanje od 120 Hz. Ne znam je li išta od ovog istinito, to samo viđam na svim fotografijama na koje nailazim."

@hitomidocameraroll iPhone 17 leak before gta6 #apple #iphone #iphone16 #iphone17 #leaks #tech #newphone #future #futuretech ♬ Espresso - On Vacation Version - Sabrina Carpenter

"Apple 2030.: 'Predstavljamo iPhone 22 Air, bez telefona, bez kutije, samo zrak'", "Apple kopira Pixel?", "Jedna riječ: futuristički", "Izgleda kao Google Pixel 9", "Apple Pixel 17", "Obećali su leteće automobile", "Izgleda kao Pixel 9 Pro", "Meni ovo sliči na Pixel 9", "Apple neće promijeniti dizajn, vjerujte mi", "Trebamo bolju bateriju, bolju kameru i ekran koji se neće lako razbiti", glase neki komentari ispod objave.

Dynamic Island na iPhoneu 17 bi trebao biti manji nego dosad, a očekuje se da će imati 8 GB RAM-a i A19 procesor. Ako su glasine istinite, ovo bi trebao biti najtanji iPhone do sada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.