iRobotov novi robot-usisivač sve obavlja sam, ali košta gotovo koliko i MacBook Air

Foto: irobot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IROBOT je nedavno predstavio svoj najnapredniji i najskuplji robot-usisivač dosad - Roomba Combo 10 Max s AutoWash Dockom. Ovaj model je poboljšan u odnosu na prethodne jer automatski pere i suši podlogu za brisanje, što je ranije trebalo raditi ručno.

Međutim, s cijenom od 1499 eura (otprilike koliko košta MacBook Air), mnogi će možda radije pričekati nekoliko godina dok slične značajke ne postanu dostupne u povoljnijim modelima.

Ključne značajke Roombe Combo 10 Max

Roomba Combo 10 Max može čuvati prljavštinu do 60 dana i držati vodu za brisanje do sedam dana. Samostalno se čisti i puni, a aplikacija vas podsjeća na redovno održavanje. Robot automatski prilagođava snagu usisavanja i brisanja ovisno o vrsti podloge, uključujući tepihe.

Roomba Combo 10 Max dolazi s kamerom koja poboljšava otkrivanje prljavštine, a njezin softver može mapirati dom sedam puta brže od prethodnih modela. Uređaj radi s Alexom, Siri i Google Assistantom. 

Roomba Combo 10 Max može se već naručiti unaprijed na iRobotovoj web-stranici u SAD-u i Kanadi, a uskoro će biti dostupan i u Europi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.