Joško Gvardiol postao je zaštitno lice kanadskog luksuznog brenda Mackage

Foto: mackage.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠKO Gvardiol, zvijezda Manchester Cityja, ostvario je još jedan veliki uspjeh, ovaj put izvan nogometnog terena. Naš 22-godišnji reprezentativac postao je zaštitno lice luksuznog kanadskog brenda Mackage, poznatog po premium vanjskoj odjeći.

Lagana duga jakna, 1490 eura

Prva modna kampanja

Ovo je prvi put da se pojavljuje u modnoj kampanji. U razgovoru za časopis WWD, otkrio je da je za Mackage saznao preko Tanye Golesic, CEO-a brenda, i da ga je odmah osvojila kombinacija luksuza i praktičnosti koju Mackage nudi. Vatreni nije krio da je i sam fan brenda, dodavši da često nosi njihove proizvode u privatnom životu.

Ručno pleteni toque, 150 eura
Vuneni kaput s uklonjivom perjanicom, 1190 eura

Kampanja je snimana na poznatom Yankees stadionu u New Yorku, gdje Joško predstavlja najnoviju kolekciju Mackagea. Ova kolekcija uključuje duge prošivene puffer jakne i kapute s puffer detaljima. Cijelu ponudu možete pregledati na službenim stranicama brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.