Kate Middleton ima zavidnu kolekciju tenisica, evo koje najčešće nosi

Foto: Epa/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRINCEZA Kate, poznata po nepogrešivom stilu odijevanja, obično nosi cipele s punom petom ili klasične salonke na petu. No, za opuštenije prilike bira tenisice.

Kate bira tenisice koje su udobne i funkcionalne, ali njezin izbor nikad nije dosadan. U svojoj kolekciji ima tenisice u različitim bojama, od jarkocrvene do bljedoplave, često birajući modele s upečatljivim detaljima u boji. Evo koje tenisice najčešće nosi. 

Superga

Foto: Epa

Kate često rado nosi klasične bijele platnene tenisice marke Superga, model 2750 Cotu Classic. Taj stil tenisica voljela je i princeza Diana.

Tenisice Superga, ecipele.hr, cijena na sniženju je 43 eura

Veja Esplar

Foto: Epa

Još jedne tenisice u kojima ju se često moglo vidjeti, posebno 2023. godine, bile su Vejine tenisice, model Esplar.

Veja Esplar, 130 eura

New Balance Fresh Foam Cruz

Foto: Epa

Tijekom regate King's Cup 2019. godine, princeza je nosila sportsku odjeću i tenisice New Balance, model Fresh Foam Arishi v2. Prema časopisu Hello, 2017. godine je nosila tenisice istog brenda, ali model Fresh Foam Cruz v2 u tamnoplavoj boji, prilikom posjeta Irskom nogometnom savezu u Belfastu. Jasno je da princeza preferira modele tenisica New Balance.

New Balance Fresh Foam Cruz v2, StockX, od 61 eura

Nike Vapormax 

Foto: Epa

Jednom prilikom, krajem 2017. godine, Kate je nosila sportsku kombinaciju i tenisice Nike VaporMax. Te iste tenisice ponovo je obula 2019. godine tijekom posjeta osnovnoj školi u Londonu.

Nike Air VaporMax 2023 Flyknit, StockX, od 163 eura

Adidas Supernova Glide

Foto: Epa

Princeza je za praćenje nekih događaja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine odabrala upečatljiv par adidas tenisica. One su bile ekskluzivno napravljene za Olimpijske igre u Londonu, a riječ je o modelu Supernova Glide 4. No, adidas i trenutno u ponudi ima slične stilove. 

adidas Supernova Stride, Asos, cijena na popustu 60.50 eura

New Balance Vazee Transform

Foto: Epa

Kate Middleton je tijekom treninga za Londonski maraton u veljači 2017. nosila tenisice New Balance Vazee Transform, koje su rezultat suradnje s markom Sweaty Betty. Iste te tenisice ponovo je nosila u studenom iste godine tijekom posjeta Birminghamu. Iako taj model tenisica više nije dostupan, New Balance Drft V2 je sličnog stila.

New Balance Drft V2, Amazon, od 36 eura

Adidas Pureboost X 

Foto: Epa

Kate je 2016. godine u Portsmouthu nosila lagane adidas tenisice. Upečatljive tirkizne vezice osvježile su njezinu crnu odjevnu kombinaciju. Nažalost, ovaj model više nije dostupan za kupnju, ali adidas ima neke slične stilove u ponudi. 

Adidas Ultraboost 1.0, Footshop, 180 eura

ASICS Gel-Solution Speed 3

U veljači 2016. godine sudjelovala je na teniskoj radionici koju je vodila Judy Murray, trenerica i majka poznatog tenisača Andyja Murraya. Kate je tom prilikom nosila tenisice ASICS Gel-Solution Speed 3. Takav model više nije dostupan, ali ASICS ima slične stilove. 

Asics Solution Speed FF 3 Clay, Zalando, cijena na sniženju je 134.95 eura

Marks & Spencer tenisice

U veljači 2020. godine Kate je viđena u zelenoj odjevnoj kombinaciji i udobnim tenisicama Marks & Spencer bijele boje sa zelenim detaljima. Ove tenisice brzo su se rasprodale nakon što ih je nosila, ali marka ih je kasnije ponovo lansirala u raznim bojama.

Tenisice Marks & Spencer, 36 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.