"Najljepša žena na svijetu": Blake Lively izgleda nevjerojatno u posljednjem outfitu

Foto: Instagram/bode.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLAKE LIVELY ponovo je oduševila obožavatelje svojom modnom kombinacijom.

Na svom Instagram profilu, gdje je prate 44 milijuna ljudi, podijelila je niz fotografija koje pokazuju njezin očaravajući outfit s press turneje za film It Ends With Us. 

"Prava princeza"

Za ovu priliku Blake je odabrala upečatljivu Bode suknju od tila s pojasom od šljokica, koju je savršeno uparila s bijelim topom s cvjetnim motivima, istog brenda. Kombinaciju je upotpunila bijelom jaknom s crtežima Bode i elegantnim Christian Louboutin sandalama na petu. Nakit koji je nosila uključuje komade Jacquie Aiche, Inez Stodel i Brent Neale Jewelry.

Blake, koja sama kreira svoje modne kombinacije bez pomoći stilista, našalila se kako je možda razlog njezine sjajne zabave na događaju bila kava koju je potajno ulijevala u šalicu za čaj. Obožavatelji su njezinu objavu brzo preplavili komentarima, nazivajući je "pravom princezom", "božicom" i "najljepšom ženom na svijetu".

Blake Lively još jednom je dokazala da je prava modna ikona, a njezin najnoviji outfit potvrđuje njezinu sposobnost da svakom izgledu doda poseban, osobni pečat​. Ispod smo izdvojili neke od komada koje je nosila. 

Suknja, 1100 eura, Top, 815 eura, Bode
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.