Oduševio nas je outfit Maje Šuput

Foto: Instagram/massimodutti.com/fossil.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAJA ŠUPUT rado dijeli svoje nove modne kombinacije na Instagramu, a kako trenutno odmara u Istri, oduševljava svojim ljetnim outfitima. Posebno nam se svidio jednostavan i elegantan kompletić koji je odjenula za nedavni posjet vinariji, a koji je kombinirala s jednostavnim modnim detaljima.

Kopirajte njen stil

"Netko po muzejima, netko po vinarijama", napisala je u objavi u kojoj je odjevena u bijelo. Prsluk je uparila s odgovarajućim hlačicama, a note elegancije dodala je jednostavnim zlatnim nakitom, sandalama zlatne boje s potpeticom i sunčanim naočalama. Od detalja se posebno ističe Versace Camel Smooth torbica koja više nije u prodaji.

"Još ti je V na torbici. Ne pretjerivati da ne bi bilo teturanja u štiklama", "Prelijepa žena", "Predivna, uvijek", "Super hlačice" neki su od komentara ispod objave.

Ako vam se sviđa njezina modna kombinacija, pronašli smo slične komade u našim trgovinama.

Prsluk s gumbima, Massimo Dutti, cijena na sniženju je 39.95 eura
Lanene bermude, Massimo Dutti, 59.95 eura
Kožna torba, Fossil, 395 eura
Sunčane naočale, Mango, cijena na sniženju je 11.50 eura
Zlatne sandale s remenčićima, Mango, cijena je 45.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.