Ovaj korejski SPF trenutačno svi koriste. Evo zašto je popularan i gdje ga nabaviti

Foto/Screenshot: TikTok/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO tražite savršen SPF koji će zaštititi vašu kožu od sunčevih zraka dok je istovremeno njeguje i hidrira, možda ste pronašli upravo ono što vam treba.

Beauty of Joseon Relief Sun krema za lice sa SPF-om 50+ postala je hit na društvenim mrežama. Ova korejska krema, obogaćena rižom i probiotikom, osvojila je srca beauty influencera širom svijeta. No što je čini toliko posebnim da je trenutačno svi žele imati u svojoj kozmetičkoj torbici?

@glambygilly I understand the hype 100% 💥 no white cast, hydrating & looks beautiful under makeup ✨ #beautyofjoseon #koreanskincare #koreanspf #spf #sunscreen ♬ Tareefan - Karan Aujla & DIVINE
@glogirlabby My go-to SPF #kbeauty #koreanskincare #skinprep #skintok #beautyofjoseon ♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Korejska kozmetika poznata je po svojoj inovativnosti i učinkovitosti

S faktorom SPF 50+ i PA++++, ova krema pruža iznimnu zaštitu od UVA i UVB zraka, čineći je idealnom za svakodnevnu upotrebu. Osim što štiti, ova krema također njeguje i hidratizira kožu, zahvaljujući posebnim sastojcima. 

Korejska kozmetika poznata je po svojoj inovativnosti i učinkovitosti, a ovaj proizvod nije iznimka. Ono što ga čini posebnim je jedinstvena formula koja sadrži 30% ekstrakta riže i probiotike dobivene fermentacijom žitarica, što doprinosi njezinim hranjivim svojstvima.

Riža je poznata po svojim umirujućim i posvjetljujućim svojstvima, dok probiotici pomažu u jačanju prirodne zaštitne barijere kože. Beauty of Joseon krema za lice sa zaštitnim faktorom Relief Sun trebala bi biti posljednji korak u vašoj dnevnoj rutini njege lica. Nanesite je 20 minuta prije izlaganja suncu za optimalnu zaštitu. Zahvaljujući laganoj formuli, lako se nanosi i brzo upija, ne ostavljajući masni ili ljepljivi osjećaj na koži.

Krema za lice sa zaštitnim faktorom Relief Sun, 22.90 eura

Oni koji su je isprobali, nisu sakrili svoje oduševljenje. "Jedna od najdražih krema za lice sa zaštitnim faktorom koju koristim cijelu godinu", "Daje svojem licu porculanski izgled i naravno ima odličnu zaštitu od sunca", "Proizvod je fantastičan. Nema bijelih trgova. Koža je meka nakon nanošenja. Vrlo brzo se upija", "Najbolja krema protiv sunca koju sam isprobala, brzo se upija i ne ostavlja nikakav trag, preporučujem je svima", samo su neke od brojnih pozitivnih recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.