Ove su naušnice rasprodane zahvaljujući Kate Middleton

Foto: EPA Images/bypariah.com/mango.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATE Middleton oduševila je svojim outfitom na Wimbledonu, a o njemu se još uvijek priča. Sad su središnja tema njezine jednostavne, a tako profinjene naušnice. Ove naušnice proizvod su britanskog brenda By Pariah. Izrađene su od srebra s pozlatom od 14 karata. Ove su naušnice rasprodane brzinom svjetlosti te su trenutno dostupne samo za predbilježbu.

Naušnice su izrađene od recikliranog materijala

Zlato i srebro korišteno pri izradi naušnica je reciklirano. Naušnice su na kvačenje, odnosno ne morate imati probušene resice kako biste ih nosili.

By Pariah je britanski brend finog nakita koji kombinira bogate organske materijale i tradicionalne tehnike proizvodnje. Ime brenda je inspirirano člankom u National Geographicu, koji opisuje Pariah dijelove Kariba kao posljednju granicu prirodne ljepote.

Brend je predan održivosti i certificiran od Responsible Jewellery Councila. Svaki komad nakita izrađen je od 100% recikliranog 14-karatnog zlata ili srebra i prirodnog, netretiranog dragog i poludragog kamenja.

The Sabine naušnice, By Pariah, cijena je 726.95 eura (rasprodano, moguće predbilježbe)

Slične naušnice, ali isključivo za probušene resice, pronašli smo u Mangu i H&M-u.

Naušnice, Mango, cijena je 15.99 eura
Velike naušnice, H&M, cijena je 8.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.