Ovi su vibratori najbolji za početnike

Foto: promo/lelo.com/nordstrom.com/amazon.de/skinnydiplondon.com/selfridges.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPUJETE svoju prvu seksi igračku? Mogućnosti je mnogo i lako se izgubiti u izboru. Stoga smo izdvojili šest vibratora koji su popularni među početnicama zbog jednostavnosti korištenja, mogućnosti i, naravno, diskrecije.

Lelo Lily 3

Lelo Lily vibratori postoje već dva desetljeća i među najpopularnijima su među ženama. Ovaj mali vibrator stane na dlan vaše ruke, a odlična je opcija za one koji tek eksperimentiraju sa seksualnim igračkama. Vodootporan je, a puni se uz pomoć USB kabla.

Lily 3, Lelo, cijena na sniženju je 69.30 eura

Dame Arc

Vibrator Dame Arc namijenjen je masaži G-točke, a prikladnim za početnice čini ga to što je dosta tanak. Istovremeno, dovoljno je dugačak da možete istraživati svoje tijelo kako i koliko želite. Vibrator je vodootporan, a puni se uz pomoć priloženog USB kabla.

Dame Arc, Nordstrom, cijena je 98.09 eura

Unbound Bender

Sličan prethodnom vibratoru, Unbound Bender je uzak, savitljiv i jednostavan za korištenje. Dizajniran s fleksibilnim tijelom i može se koristiti pri 10 brzina s različitim uzorcima. Vodootporan je, punjiv i tih, stoga je odlična diskretna opcija.

Unbound Bender, Amazon, cijena je 156.74 eura

Crave Bullet

Crave Bullet vibratori ističu se elegantnom srebrnom i zlatnom bojom, a svojim oblikom nude suvremeni pristup klasičnom dizajnu vibratora. Jednostavan je za korištenje, ima četiri različite brzine i pulsiranja koja se namještaju pritiskom gumba na dnu uređaja.

Crave Bullet, Amazon, cijena je od 95.07 eura

Lovehoney Rose

Klitoralni vibratori jedni su od najpopularnijih među početnicima. Rose je diskretan i vrlo tih, ali efikasan. Na prvi pogled ni ne izgleda kao vibrator, što dodatno pomaže cjelokupnoj diskreciji. Dovoljno je malen da ga možete bez problema nositi i na putovanje.

Lovehoney Rose, Skinny Dip London, cijena je 56 eura

Dame Kip

Ovaj vibrator koji nalikuje na ruž za usne ima savitljivi, zakrivljeni vrh koji masira. Ima pet razina intenziteta, punjiv je uz pomoć USB kabla i vodootporan je. Radi sat i pol na najzahtjevnijim postavkama, a puni se dva sata.

Dame Kip, Selfridge's, cijena je 75 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.