Ovo su najtraženija ulja za njegu kože ovog ljeta

Foto: Shutterstock/nuxe.hr/olival.hr/afroditacosmetics.com/mylapiel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ULJA sa šljokicama popularna su već godinama, a izuzetak nije niti ovo ljeto. To ne čudi jer su ovakva njegujuća ulja izvrsna za postizanje sjajnog, brončanog izgleda kože bez puno izlaganja suncu, a istovremeno izvrsno njeguju kožu. Šljokice u ovim uljima reflektiraju svjetlost na poseban način kako bi dodatno naglasile ljepotu kože.

Njega i zdravi sjaj u jednom proizvodu

Na tržištu su dostupna njegujuća ulja sa šljokicama brojnih brendova, stoga ćete bez problema pronaći ono koje najbolje odgovara vašim potrebama. Nuxe čarobno ulje možda je najpopularnije, a njegov je miris toliko poznat da je brend proizveo i odgovarajući parfem.

Nuxe čarobno ulje za njegu sa šljokicama, 100 ml, dm, cijena je 36.95 eura

Domaći brend Olival ima zlatno ulje za tijelo, lice i kosu. Brzo se upija u kožu i ostavlja je suhom, ali mekom i nježnom na dodir. Svoja njegujuća svojstva duguje uljima lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije. Nanesite ga na vrhove kose kako biste je zaštitili od utjecaja vrućine.

Olival čarobno zlatno ulje, 50 ml, dm, cijena je 17.24 eura

Brend Lane Jurčević La Piel također ima njegujuće ulje. Ovo ulje sa šljokicama sadrži hijaluron, shea i kakao maslac te njegujuća ulja argana, kokosa, oraha i mrkve. Osim za tijelo, može se koristiti i za njegu kose.

Beach Babe njegujuće ulje, La Piel, cijena je 21.24 eura

Afrodita je nedavno lansirala njegujuće ulje naziva Party Diva. Ovim mirisnim uljem dominiraju note jantara i nježnog cvijeća, a sjaj koži pruža zahvaljujući šljokicama i brončanom prahu. Cjenovno je povoljan i odličan za one koji ne žele puno potrošiti na ulje sa šljokicama.

Afrodita Party Diva ulje, 100 ml, dm, cijena je 7.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.