Pokazala kako pakira hranu za more, a sve je zanimalo odakle su posude

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana veliku pažnju privukla je domaća tiktokerica Melita Matičević Vukasović, koja je pokrenula raspravu o hrani na ljetovanju. Naime, ona je u videu pokazala sva jela koja je kod kuće pripremila za ljetovanje kako bi uštedjela.

@kuhas_melita Veganski krekeri po receptu žene koja je pobijedila karcinom!💪 Skokni do nje @cancer.influencer 🤍 ....a sada ▶️ R E C E P T : ▶️ 📌 250 g pirovog brašna 📌 1 mala žličica soli 📌 1 žličica mljevenog ružmarina 📌 60 ml maslinovog ulja 🫒 📌 120 ml tople vode Sve sjediniti u loptu tijesta. Uključiti pećnicu na 200°C Rastanjiti tijesto između 2 pek papira. Izrezati u željene oblike ali svaki komadić bocnuti vilicom (za bolju hrskavost) ( ..osim toga, veća hrskavost se dobije i ukoliko izbockano tijesto, prije pečenja ostavimo u frižideru 30 min, no to ovdje nije glavni uvijet!) Pečene ohladiti i služiti se ! ❣️ Za dugotrajnuju hrskavost, mi jedan dio vakumiramo pomoću najboljeg na tržištu vakum aparata od @status.izvorna.pomagala  i pospremamo za putovanja u vrećice od istoimene tvrtke. Dio koji ćemo odmah konzumirati pospremimo u kutiju i držimo tako na stolu. Kad god si tko uzme šaku krekera, ostatak opet vakumira u 3 potezanja, pomoću ručne vakum pumpice. 🎁 Želiš li i ti nešto naručiti iz bogate, praktične ponude @status.izvorna.pomagala ovsje ti ostavljam svoj kod za popust : KUHASMELITA . . . #kodzapopust #statusizvornapomagala #status #vakum #vakumposude #vakumaparat #vakumvrecice #svjezahrana #zdravahrana #zdravirecepti #recepti #pir #dinkel #spelta #krekeri #zdravo #healthy #sugarfree #vegan #vege #fitness #CapCut ♬ original sound - Kuhaš Melita

"Ne znam kako vama, ali meni se ove godine odlazak na more čini kao privilegija za najveće bogatune. I uopće mi nije neugodno - mi smo se opskrbili i baš smo se oboružali domaćim namirnicama i brdo toga smo nosili na more", objasnila je u videu u kojem je pokazala što je sve pripremila - od krekera do punjenih paprika, sira, voća i povrća.

Mnoge je zanimalo gdje nabaviti posude za pohranu

I dok se ispod videa razvila rasprava o tome treba li nositi hranu sa sobom od kuće kada se ide na putovanje, odnosno ljetovanje, nama su za oko zapele posude koje je Melita koristila kako bi hrana ostala što dulje svježa. No, nisu samo nama.

"Gdje si kupila ove vakuum kutije?", "Otkud su ove sa zelenim poklopcem?", "Mene zanima otkud su kutije za vakuumiranje?", "Koje su ovo posude?", "I mene zanima", "Ove kutije mi jako dobro izgledaju", "Gdje se mogu kupiti ove kutije?", "Gdje ste uzeli te kutije?", moglo se iščitati, između ostaloga, u komentarima. 

Melita je otkrila da ih je nabavila u trgovini Status izvorna pomagala u Karlovcu. Srećom, trgovina ima i webshop za sve one kojima Karlovac nije blizu, a ove posude mogu se naći i u nekim drugim trgovinama kod nas (HGSPOT, Alles, Elipso, Mall.hr, Saturo i sl.).

Vakuum sprječava oksidaciju jer uklanja zrak iz posude, što značajno produžuje svježinu i postojanost namirnica. Ove posude mogu se koristiti kod kuće za pohranu namirnica u hladnjaku, zamrzivaču ili ostavi, kao i za putovanja.

Posude dolaze u različitim dimenzijama i bojama, a cijena im kreće od 5 eura naviše. Također su dostupni setovi ovih posuda po cijeni od 43.80 eura. Sve opcije možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.