Potvrđen OnePlus 13

Foto: Shutterstock/oneplus.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČETKOM ove godine lansiran je OnePlus 12, a već je potvrđeno lansiranje OnePlusa 13. Kako je i dosad bio slučaj, mobitel bi prvo trebao biti lansiran u Kini u studenom ili prosincu, a globalno lansiranje mogli bismo očekivati početkom sljedeće godine.

OnePlus 13 imat će najnoviji Snapdragon čipset

Louis Lee, predsjednik OnePlusa u Kini, potvrdio je da OnePlus 13 dolazi s "najnovijom generacijom flagship čipova", što znači da će lansiranje telefona uslijediti nedugo nakon lansiranja Snapdragona 8 Gen 4, koje se očekuje od sredine do kraja listopada.

OnePlus 13 bi trebao doći s novim čipsetom Snapdragon 8 Gen 4.

OnePlus 12 i nešto povoljniji OnePlus 12 R bili su vrlo hvaljeni zbog odličnih kamera i izvrsnog trajanja baterije, a s obzirom na to da se od novog mobitela očekuju osjetna poboljšanja, mnogi nagađaju da će biti nešto skuplji. Početna cijena OnePlusa 12 bila je 979 eura za model od 12 GB RAM-a i 256 GB pohrane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.