Reese Witherspoon pokazala svoju prekrasnu kuhinju. Ljudi pišu: Kuhinja iz snova

Foto/Screenshot: YouTube/temu.com/kupaona-rea.hr/bazzar.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OSKAROVKA Reese Witherspoon otvorila je vrata svog doma javnosti u novom YouTube videu, omogućivši obožavateljima pogled u svoju kuhinju. Dvije organizatorice iz The Home Edita imale su zadatak reorganizirati Reeseinu kuhinju, a rezultati jednostavno oduzimaju dah.

Njezina kuhinja odiše šarmom i stilom. Zidovi od opeke, metalne police i plavi ormarići stvaraju toplu i istovremeno modernu atmosferu. Centralni dio čini veliki kuhinjski otok s mramornom radnom površinom, ugrađenim sudoperom i pločom za kuhanje. Elegantna zlatna slavina daje dodatan luksuzni dojam.

Prostor je osmišljen ne samo za kuhanje već i za druženje. Šest tamnosmeđih barskih stolica poredano je uz otok, što je idealno za obiteljske obroke ili neformalna druženja. Iznad otoka vise kuglasta svjetla sa zlatnim detaljima.

"Ovo je moja kuhinja iz snova"

Reakcije na društvenim mrežama bile su prepozitivne. Korisnici su hvalili Reeseinu kuhinju, opisujući je kao "prekrasnu" i "tako lijepu". Jedna je korisnica napisala: "O moj Bože, ovo je moja kuhinja iz snova!!!!" Drugi su priznali da su "jako zavidni na nevjerojatnoj kuhinji".

Ovaj pogled u dom Reese Witherspoon ne samo da je zadovoljio znatiželju obožavatelja već je i pružio inspiraciju za uređenje kuhinje, pokazujući kako spojiti funkcionalnost, stil i toplinu u prostoru.

Našli smo detalje slične onima iz njezine kuhinje koji su nam zapeli za oko.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.