Sakrijte kablove uz ovaj genijalan, a jednostavan trik

Screenshot/Foto: TikTok/pevex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN je muškarac na TikToku otkrio kako skriva ružne kablove bez da ošteti zid, zbog čega je već izgubio polog za stan. Ako ste podstanar, njegova će vam metoda možda biti zanimljiva.

Trik je u jednom proizvodu

"Upravo sam postavio svoj novi TV na zid, ali želim sakriti ovaj kabel jer kvari estetiku koju želim postići", rekao je Josh (@ijoshuajamal3). Dodao je kako mnogi proizvodi namijenjeni sakrivanju kablova mogu oštetiti zid, zbog čega je već imao problema sa stanodavcima.

Kako bi spriječio oštećenje zida, iskoristio je krep traku kako bi na nju postavio kanalicu. Naime, većina samoljepljivih kanalica može oštetiti boju na zidu. Krep traka neće napraviti nikakvu štetu pri skidanju sa zida.

@ijoshuajamal3 How to hide your TV cords. #hidewires #apartmentfriendly #cordhider #renterfriendly #decor #cablemanagement #amazonfinds ♬ original sound - Josh

U komentarima je otkrio da je TV montirao na zid uz pomoć profesionalaca zahvaljujući čemu će prilikom selidbe samo trebati popuniti rupe, bez dodatnih troškova. Mnogi su mu rekli i da odreže suvišnu plavu traku, na što je odgovorio da već je, ali nakon što je snimio video.

Kupio je i produžni kabel bijele boje budući da je kabel njegovog TV-a crn, no to nije nužno ako ono malo crnog kabla što će viriti iz kanalica možete pokriti nečim drugim. Ključna je krep traka. Imajte na umu da ćete ju morati redovito mijenjati, otprilike svaka dva tjedna, kako ne bi oštetila zid. Širinu i dužinu kanalice, naravno, prilagodite svojim potrebama.

Krep traka, Pevex, cijena je 3.04 eura
Kanalica, 15x10, 2 m, Pevex, 1.69 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.