Samsung predstavio novi telefon, opisuje ga kao "čudovište"

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je upravo predstavio novi Galaxy M35 5G u Indiji, nasljednika popularnog Galaxyja M34 5G, opisujući ga kao pravo "čudovište" među pametnim telefonima.

Ovaj telefon pokreće procesor 5nm Exynos 1380, što ga čini bržim i energetski učinkovitijim. Velika komora za hlađenje parom osigurava glatko iskustvo igranja i obrade podataka. Za ljubitelje igara, Galaxy M35 5G nudi Gaming Hub s Game Boosterom. Također, prvi je u Galaxy M seriji sa zaštitom Corning Gorilla Glass Victus+, koja pruža otpornost na padove i ogrebotine.

6.6-inčni zaslon, glavna kamera od 50 MP 

Uređaj ima 6.6-inčni Super AMOLED zaslon s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz i svjetlinom do 1000 nita, što osigurava jasnoću prikaza i glatko skrolanje čak i na jakom suncu. Stereo zvučnici s podrškom Dolby Atmos pružaju bogato audio iskustvo.

Galaxy M35 5G ima glavnu kameru od 50 MP s tehnologijom za jasne fotografije i videozapise No Shake te Nightography za visokokvalitetne noćne fotografije. Uz glavnu kameru, tu su i 8 MP ultraširoka kamera te 2 MP makro kamera. Prednja, selfie, kamera ima 13 MP.

Baterija kapaciteta 6000 mAh omogućava dugotrajno korištenje, a uređaj podržava brzo punjenje 25 W. Galaxy M35 5G dolazi s Knox Security, koji nudi visok stupanj zaštite, te Samsung Knox Vaultom za čuvanje osjetljivih podataka. Uređaj omogućava jednostavna plaćanja putem Samsung Walleta s funkcijom Tap & Pay.

Stiže u tri boje

Galaxy M35 5G stiže u tri boje: Moonlight Blue, Daybreak Blue i Thunder Grey. Samsung još nije naveo točan globalan datum lansiranja, ali će biti dostupan za kupnju na Amazonu, službenoj stranici Samsung.com i u odabranim maloprodajnim trgovinama.

U Indiji će biti dostupan za kupnju od 20. srpnja, a cijena mu se kreće od oko 185 eura za verziju sa 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu do 235 eura za verziju s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Još uvijek nije poznata europska cijena, ali se očekuje da će biti slična cijeni prethodnika, M34 5G, koji se kod nas prodaje po cijeni od oko 250 do 300 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.