Selena Gomez predstavila novi proizvod svog brenda. Ljudi pišu: "Sve bolje i bolje"

Screenshot/Foto: Instagram/rarebeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SELENA Gomez nije samo svjetska zvijezda, ona je i vlasnica uspješnog brenda Rare Beauty, a u nedavnim je Instagram objavama predstavila najnoviji proizvod koji je oduševio obožavatelje. Riječ je o kompaktnom puderu naziva True to Myself. Puder obećava lagano prekrivanje nesavršenosti i održavanje postojanosti šminke satima bez osjećaja težine na koži.

"Najljepša žena na svijetu"

U objavama je pokazala kako nanosi puder s ciljem ublažavanja masnog sjaja kože i održavanja postojanosti šminke. Nanosila ga je spužvicom za puder, također vlastitog brenda.

"Najljepša žena na svijetu", "Izgledaš prekrasno", "Anđeo", "Tvoj osmijeh je nešto najljepše na svijetu", "Sve bolje i bolje", "Senzacionalni sjaj", "Jedva čekam nove proizvode" neki su od komentara na njezine Instagram objave.

Predstavljeni puder u kamenu zaglađuje i smanjuje sjaj kože uz prirodan završetak. Proizvod nije testiran na životinjama, veganski je, ne sadrži talk niti parabene. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Dostupan je u 14 nijansi.

Rare Beauty True to Myself puder u kamenu, cijena je 38 eura
Rare Beauty spužvica za nanošenje pudera, cijena je 19 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.