Shein prodaje originalne Coach torbe i proizvode drugih poznatih marki?

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže su se nedavno uzburkale zbog iznenađujućeg otkrića - na Sheinu navodno možete nabaviti originalne Coach torbe. Sve je počelo s TikTok videom u kojem djevojka pokazuje Coach torbu koju je naručila sa Sheina i izjavljuje: "Ako niste znali, Shein prodaje Coach torbe."

@namolinah NEW YOUTUBE VIDEO!!!! I purchased a coach bag from shein and unboxed it on my YouTube channel. Which bag would you like to purchase from SHEIN? #namolinah #shein #sheinsouthafrica #coach #coachbag #coachnolita #southafrica ♬ original sound - Namolinah

Torbica na prvi pogled zaista izgleda autentično, što je izazvalo mnoge komentare i pitanja znatiželjnih korisnika, posebno zbog Sheinove reputacije. "Zašto su im torbe skuplje na Sheinu nego na njihovoj službenoj web stranici?", "Jesu li lažne?", "Zašto su skuplje od onih u Coach trgovinama?", "Zašto im vjeruješ da su prave?", "Je li ovo neka prevara?", samo su neki od pitanja koje su postavljali u komentarima.

Na njihove sumnje, tiktokerica je odgovorila da je kontaktirala I Shein i Coach te da su obje tvrtke potvrdile autentičnost torbica. Jedna korisnica je komentirala da su proizvodi zapravo iz Coach Outleta, što je zapravo odlično jer mnoge zemlje nemaju pristup Coach Outletu. Ono što je dodatno uvjerilo mnoge u istinitost ove tvrdnje bio je komentar sa službenog Coach profila ispod videa, koji je jednostavno napisao: "Uživaj u novoj torbici."

Mnogi korisnici i dalje su skeptični

Ova situacija potaknula je i raspravu o etičnosti suradnje luksuznog brenda s kontroverznim fast fashion divom. Neki korisnici su kritizirali Coach: "Zašto Coach prodaje preko Sheina? Ovo je loše za marku". Drugi su bili još oštriji: "Stvarno ne razumijem zašto surađivati s tako užasnom tvrtkom kao što je Shein? Trebalo bi vas biti sram."

S druge strane, neki korisnici su podsjetili da je Shein tržište poput ASOS-a, što bi moglo objasniti prisutnost poznatih brendova na njihovoj platformi. Neki su čak spomenuli da se na Sheinu mogu pronaći i druge poznate marke poput New Balancea i adidasa.

Unatoč svim dokazima koji upućuju na autentičnost, mnogi korisnici i dalje izražavaju nepovjerenje prema Sheinu i kažu da nikada ne bi naručili luksuzni proizvod s te platforme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.