Stiglo je mnoštvo novih parfema, a ovi su najbolji za jesen

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJBOLJI parfemi za ovu jesen su bogati i intenzivni, potpuno suprotni laganim i svježim ljetnim mirisima. Ako tražite novi jesenski parfem, mnogi brendovi su lansirali raskošne opcije poput Guerlainovog Patchouli Parisa i Aerinovog Amber Santal Muska.

No, postoje i opcije za one koji vole nositi cvjetne mirise tijekom cijele godine, poput Guccijevog Flora Gorgeous Orchida i Cartierovog La Panthère Elixira. Za ljubitelje slatkih, gurmanskih mirisa tu je Maison Margielin Replica Afternoon Delight.

U nastavku možete vidjeti neke od najboljih novih mirisa za ovu jesen. 

Byredo Desert Dawn Eau de Parfum 

Novi Byredov miris nadahnut prirodom savršen je za one koji žele u mislima pobjeći od uredskog stola, piše TZR. Slatke začinske note i topli tonovi drva prizivaju osjećaj ugodnih sunčevih zraka na koži.

Byredo Desert Dawn edp, 50 ml, 165 eura

Guerlain Patchouli Paris Eau de Parfum

Misteriozan, zavodljiv, topao. Ovo su tri pridjeva koja padaju na pamet kad doživite Guerlainov senzualni parfem s naglašenom notom pačulija, stvoren s pariškim noćnim izlascima na umu. Drugim riječima, savršen izbor za romantičnu večer u sredini jeseni.

Guerlain Patchouli Paris edp, 100 ml, 325 eura

Tory Burch Sublime Eau de Parfum

Ovaj je miris stvoren kako bi potaknuo osjećaj samopouzdanja i vlastite vrijednosti, kombinirajući slatke cvjetne i voćne note s notama pačulija. Idealan je za nošenje tijekom važnih poslovnih prezentacija ili razgovora za posao, odnosno u situacijama kada želite ostaviti snažan dojam svojim mirisom.

Sublime Eau de Parfum Tory Burch

Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum

Ljubitelji gurmanskih mirisa koji žele isprobati nešto novo zavoljet će ovaj parfem koji spaja kremastu slatkoću vanilije s osvježavajućim, laganim cvjetnim notama. Predstavlja savršen spoj dvaju svjetova.

Gucci Flora Gorgeous Orchid edp, Fabuspot, 30 ml, 96 eura

Christian Louboutin Fétiche Le Cuir Eau de Parfum

Svi mirisi iz kolekcije Fétiche Christiana Louboutina, inspirirani štiklama, odaju počast laku za nokte koji je brend lansirao prije deset godina. S elegantnim i upečatljivim dizajnom bočica može biti i ukras. Le Cuir je sladak i bogat miris, topao i ugodan, savršen za svježe jesenske dane.

Fétiche Le Cuir Eau de Parfum Christian Louboutin, 80 ml, 210 eura

Maison Margiela Replica Afternoon Delight Eau de Toilette

Za one koji ne mogu zamisliti dan bez slatkog užitka Maison Margiela nudi miris Afternoon Delight. S notama koje podsjećaju na kolačić madeleine i vaniliju, mnogima omiljeni francuski kolačić sada je dostupan u obliku parfema - dovoljan je samo jedan pritisak spreja.

Replica Afternoon Delight Eau de Toilette Maison Margiela

Yves Saint Laurent Libre Flowers and Flames Eau de Parfum Florale

Mnogi žele što duže zadržati osjećaj sunčanih ljetnih dana, što je sasvim razumljivo. Za njih je idealan ovaj YSL parfem. Njegov cvjetni miris vraća u topla poslijepodneva na plaži koja se pretvaraju u ugodne večeri na terasama.

Yves Saint Laurent Libre Flowers and Flames edp, Fabuspot, 30 ml, 90 eura

Diptyque Lilyphéa Eau de Parfum  

Lagani, vodenasti mirisi nisu samo za proljeće i ljeto. U kolekciji brenda Diptyque Les Essences, nadahnutoj prirodnim elementima bez intenzivnih mirisnih nota, Lilyphéa donosi svjež, ali slatkast miris koji podsjeća na miris lopoča.

Diptyque Lilyphéa edp, 100 ml, 275 eura

Lancôme La Vie Est Belle L'Elixir Eau de Parfum

Uživajte u slatkom luksuzu s najnovijim parfemom iz Lancômeove linije La Vie Est Belle. Ovaj voćni miris spaja malinu, ljubičicu i kakao maslac, stvarajući neodoljivo sladak doživljaj. Miris je božanstven pa bi neki mogli pomisliti da je jestiv, ali nije - namijenjen je samo za nošenje.

Lancôme La Vie Est Belle L'Elixir edp, 30 mll, 99 eura

Mugler Angel Fantasm Eau de Parfum

Planirate usred jeseni pobjeći u toplije krajeve jer ste umorni od hladnog vremena? Ponesite ovaj tropski parfem sa sobom. S mirisnim notama ananasa, kokosa, burbona i jantara savršen je za nošenje na plaži.

Mugler Angel Fantasm edp, Koku, 100 ml, 183 eura

Chloé L'Eau de Parfum Intense

Ljeto traži lagane, prozračne haljine i lanene hlače, dok jesen donosi toplije i udobne slojeve. Isto pravilo vrijedi i za prepoznatljive mirise, poput intenzivne verzije klasičnog Chloé L’Eau de Parfuma. S većom koncentracijom ključnih nota ovaj drvenasto-cvjetni miris ostavlja snažan i nezaboravan trag.

Chloé L'Eau de Parfum Intense, Fabuspot, 30 ml, 134 eura

Aerin Amber Musk Santal Eau de Parfum

Note ambre i mošusa stvaraju miris koji podsjeća na topao zagrljaj. Ovaj Aerin parfem idealan je za najhladnije noći i pruža osjećaj ugode.

Aerin Amber Musk Santal edp, Selfridges, 50 ml, 138 eura

Hermès Barénia Eau de Parfum

Ovaj Hermèsov miris idealan je izbor za one koji iz ormara izvlače kožnu jaknu čim temperature padnu ispod 21 stupnja. Snažan, a istovremeno senzualan, ovaj miris s bočicom ukrašenom metalnim zakovicama odaje počast nasljeđu brenda i njihovoj prepoznatljivoj Barénia koži.

Hermès Barénia edp, Cult Beauty, 60 ml, 113 eura

Jo Malone Hinoki & Cedarwood Cologne Intense

Ako jesen donosi promjenu s vikenda na plaži na odmor u planinskoj kolibi, Jo Maloneov miris s drvenastim notama savršen je pratitelj za taj ugođaj.

Jo Malone Hinoki & Cedarwood Cologne Intense, Fabuspot, 50 ml, 148.11 eura

Cartier La Panthère Elixir

Cartierov nježni cvjetni parfem sigurno će postati najdraži miris ove sezone onima koji vole mirisati poput prekrasnog buketa.

Cartier La Panthère Elixir, od 129 eura

DS & Durga Big Sur Eucalyptus Eau de Parfum

Ljubitelji opuštanja znaju da nekoliko grana eukaliptusa može pretvoriti tuširanje u pravi spa doživljaj. Srećom, DS & Durga je ovaj umirujući biljni miris stavio u bočicu, pa se zen osjećaj može zadržati čak i tijekom napornog radnog tjedna.

DS & Durga Big Sur Eucalyptus edp

Maison Francis Kurkdjian APOM Eau de Parfum

Parfumer Francis Kurkdjian stvorio je ovaj miris s nježnim cvjetnim i toplim zemljanim notama, osmišljen da djeluje prirodno i osobno na svakome tko ga nosi, poput mirisne verzije prirodnog make-upa.

Maison Francis Kurkdjian APOM edp, 35 ml, 115 eura

Prada Paradoxe Virtual Flower Eau de Parfum

AI je popularna tema, posebno u tehnološkim krugovima, a beauty industrija već koristi tu tehnologiju. Primjer su Sephorini alati za pronalaženje nijansi pudera. Sada AI ulazi i u svijet parfema kao ekološki prihvatljiv način stvaranja mirisnih nota. Za svoj novi cvjetni parfem Paradox Prada je upotrijebila AI pri kreiranju note jasmina. Ovo je miris nove generacije.

Prada Paradoxe Virtual Flower edp, 90 ml, 160 eura

Ellis Brooklyn Dear Sky Eau de Parfum

Dani masovno popularnih mirisa su prošlost. Zahvaljujući TikTok zajednici #perfumetok, svi žele imati jedinstven miris. Upravo taj suprotan smjer je koncept najnovijeg parfema Ellis Brooklyna - slatka i dimna oda američkom jugozapadu i onima koji cijene slobodu.

Ellis Brooklyn Dear Sky edp

Parfums de Marly Palatine Eau de Parfum

Sofisticiranost, ekscentričnost i sloboda su tri osjećaja koja Parfums de Marly želi izazvati svojim najnovijim voćno-cvjetnim mirisom, stvorenim za osnaživanje moderne žene. Umjesto praćenja najnovijih viralnih TikTok trendova, parfemska kuća naglašava važnost autentičnosti ove jeseni.

Parfums de Marly Palatine edp, 75 ml, 260 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.