Supermodel Irina Shayk oduševljava u novoj H&M-ovoj sportskoj liniji

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPERMODEL Irina Shayk zaštitno je lice najnovije H&M Move kolekcije. Ova sportska odjeća, inspirirana živahnim pariškim stilom života, spaja modu i funkcionalnost.

H&M Move donosi svestranu liniju koja će se svidjeti svim ljubiteljima aktivnog života. Kolekcija, koja je od danas dostupna online i u trgovinama, donosi brojne inovativne komade. Ističu se crne SoftMove tajice u različitim dužinama, koje pružaju vrhunsku udobnost zahvaljujući svojoj mekoj izradi.

H&M Move ne nudi samo osnovne komade, kolekcija donosi i zanimljive dodatke, poput boce za vodu u obliku kettlebella i utega za zapešća sa zakovicama. Također je tu i upečatljiva velika StormMove crvena jakna, koja je savršena za stylish izgled u svim vremenskim uvjetima.

Irina Shayk svojom pojavom u kampanji savršeno utjelovljuje duh ove kolekcije - sofisticirana, atraktivna i neodoljivo šik. Izdvojili smo favorite, a cijelu kolekciju možete vidjeti ovdje.

DryMove™ sportske biciklističke kratke hlače, 14.99 eura
Sportska majica s kapuljačom na patentni zatvarač, 49.99 eura
DryMove skraćeni sportski top, 9.99 eura
SoftMove sportski grudnjak srednje podrške, 17.99 eura
DryMove Capri sportske tajice, 19.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.