Tajna mladolikog izgleda Sienne Miller je ovaj povoljan proizvod

Foto: Shutterstock/farmacia.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SIENNA Miller ima 42 godine, a malo je reći da izgleda još mlađe. Nedavno je u videu koji je snimila za Harper's Bazaar otkrila koji su proizvodi uvijek dio njezine kozmetičke torbice, a izdvojila je i kremu zahvaljujući kojoj održava mladoliki izgled svoje kože.

Proizvod je dostupan kod nas

Krema koja je zaslužna za njezinu prekrasnu kožu je A313 Vitamin A Pommade. U videu je otkrila da joj je ovu kremu za lice otkrila voditeljica Alexa Chung: "Ona ima prekrasnu kožu, a krema je opisana kao tajna Francuskinja za lijepu kožu."

"Tako je umirujuće šarmantna", "Tako je divna", "Prekrasna", "Uvijek mi je bila draga", "Ona ne stari", "Kao dobro vino", "Brigitte Bardot vibra", "Sviđa mi se prirodan izgled" neki su od komentara na video.

A313 krema je koju je razvila francuska tvrtka Pharma développement. Sadrži retinil palmitat koji održava mladoliki izgled kože, smanjuje vidljivost sitnih bora i linija, ujednačava ton kože, sprječava hiperpigmentacija i smanjuje prištiće uklanjajući odumrle stanice kože.

Kremu kod nas možete kupiti u brojnim ljekarnama i drogerijama.

A313 krema, 50 g, Farmacia, 28 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.