"Ženo draga": Severina u kupaćem kostimu oduševila, evo gdje ga kupiti

Foto: Instagram/net-a-porter.com/flookthelabel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA (52) i dalje uživa na otočiću Vrniku kraj Korčule, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotku u badiću s upečatljivim šeširom na glavi i Gucci ravnim sandalama. 

Njezina fotografija u par sati skupila je hrpu komentara i lajkova.

"Zato nema struje u Dalmaciji", "Evo zašto je cijeli internet u svijetu kolapsirao", "Savršeno izgledaš", "Svi vatrogasci hitno u Vrnik", "O moj bože", "Vau ženo", "Savršeno izgledaš, komad si", "Isuse kriste, upalite klimu", "Dalmatinka", "Ljepotica", "Ženo draga", neki su od komentara ispod Severinine objave.

Kopirajte stil

S obzirom na to da nam se svidio kupaći kostim u kojem je Severina pozirala, pregledali smo trgovine u potrazi za istim ili sličnim modelom. Njezin nas je badić podsjetio na model brenda Magda Butrym. Također, pronašli smo dvije slične, povoljnije opcije brenda Flook The Label.

Gornji dio (445 eura), Donji dio (410 eura), Magda Butrym, Net A Porter
Gornji dio (64.95 eura) / Donji dio (64.95 eura), Flook The Label
Gornji dio (64.95 eura) / Donji dio (64.95 eura), Flook The Label
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.