Bobanovo pjevanje za vrijeme vožnje je hit. Poslušajte koju je pjesmu izabrao

Foto: Screenshot (Imotski.in/Facebook)

DRUŠTVENIM mrežama kruži snimka Zvonimira Bobana (55) kako pjeva u automobilu. Snimku je objavio Imotski.in na svom Facebooku i skupio preko 2000 lajkova na Bobanovo pjevanje pjesme Volim Imotski od Ante Casha. U kratkom videu legendarni hrvatski kapetan vozi se u automobilu i pjeva pjesmu posvećenu svome rodnom kraju.

Uvijek je isticao svoje korijene

Boban je uvijek ponosno isticao svoj Imotski i Runoviće. Prije godinu dana je rekao: "Ovdje sam po prvi put nogometno registriran. Jedan prekrasan klub, velika tradicija da toliko talenata ima imotski kraj koji strašno voli nogomet i ima tu puno predispozicija da se uspije, puno ambicije. Nekad je to bio sirotinjski kraj. Kad je borba tu, onda se obično mogu napraviti velike stvari, naravno uz veliki rad."

Legendarni kapetan

Boban je rođen u Imotskom, a nogomet je počeo igrati u Mračaju iz Runovića. Potom je godinu dana proveo u Hajduku, da bi 1983. otišao u Dinamo, gdje se zadržao do 1991. godine. Igrao je sljedećih deset godina za Milan, a bio je posuđivan Bariju i Celti iz Viga. Karijeru je završio 2001. godine. Za Hrvatsku je odigrao 49 utakmica te zabio 12 golova, a kao kapetan osvojio je brončanu medalju u Francuskoj 1998. godine.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.