Osijekov direktor o Čavlini: Katastrofa. Ozbiljno si je pucao u koljena

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NIKOLA ČAVLINA (22) ovog je ljeta iz Lokomotive prešao u Dinamo, a potom je posuđen Osijeku. Osijekov sportski direktor Jose Boto zacrtao je kapetana U-21 reprezentacije Hrvatske kao jednog od ključnih igrača novog Osijeka, no Čavlina je Osječanima zasad ostao dužan svojim slabijim predstavama. Jedan od najboljih vratara SHNL-a proteklih sezona ovog je ljeta u lošoj formi. Primio je dosad 12 golova u osam nastupa i jedan je od najvećih krivaca za Osijekov slab start u sezonu. 

Čavlina razljutio navijače Osijeka kiksevima, ali još više komentarima

Navijači Osijeka izviždali su ga u više navrata tijekom nekih poraza, a trener Federico Coppitelli u posljednjem ga je kolu maknuo iz prvog sastava. Na gol se vratio kapetan Marko Malenica, koji je protiv Hajduka bio jedan od najboljih Osijekovih igrača na terenu. Čavlina se nakon toga priključio mladoj reprezentaciji Ivice Olića te dao intervju Sportskim novostima. 

Čavlina je izjavio kako on nije "neki klinac" da mu zvižde svaku utakmicu te da će odsad raditi po svojem. Potom je dodao da mu ne odgovara način treniranja u Osijeku te da mu se zbog toga često događaju pogreške. Te izjave dodatno su razljutile Osijekove navijače, koji prozivaju čelnike kluba na društvenim mrežama. Neki idu toliko daleko da kažu kako Čavlinu odmah treba vratiti Dinamu ili ga kazniti.

Osijekov direktor: Katastrofa

Osijekov direktor Vladimir Čohar je također za SN komentirao Čavlinine izjave: "To je u domeni sportskog direktora, a mislim da je to katastrofa. No, puno veći problem za tog mladog dečka bit će povratak u svlačionicu nego na koji način će sportski direktor prema njemu administrativno pristupiti. Kolokvijalno, ozbiljno si je pucao u koljena."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.