Cassano u žestokom napadu na Mourinha: Sramota i neshvatljivo

Foto: EPA

ANTONIO CASSANO više je puta žestoko kritizirao Josea Mourinha pa je tako znao reći da on "nikada nije bio veliki trener" i da ga njegov nogomet "tjera na povraćanje". Nekadašnji nogometaš Rome, Real Madrida i talijanske reprezentacije ponovno je govorio o Mourinhu i ponovno nije birao riječi.

Analizirajući uzvratnu utakmicu polufinala Europa lige u kojoj je Roma na gostovanju kod Bayera odigrala 0:0 i zahvaljujući tom rezultatu u kombinaciji s 1:0 iz prve utakmice izborila finale, Cassano je opet bio brutalno iskren u kritikama za portugalskog trenera Rome.

Bayer je u uzvratu protiv Rome imao ukupno 22 udarca prema golu Talijana, od čega šest u okvir. Roma je uzvratila jednim šutom, a niti taj nije išao u mrežu, no to je bilo dovoljno za euforično slavlje Mourinha nakon utakmice.

Cassano: Volim Romu, ali...

"Krećem s time da sam sretan, volim Romu, volim te ljude. Ali, Roma u 98 minuta nije odigrala niti pola akcije. Trener će reći da je sve posebno, ali on ima više sreće nego što je jak. A to koliko sreće ima, to je impresivno. Ne valja, ali zapamtit će se da je prošle godine osvojio Konferencijsku ligu, a da je sad u finalu Europa lige", rekao je Cassano i dodao:

"Trebao bih govoriti o utakmici i analizirati igru. To je sramota. Nešto neshvatljivo. Ali što će on reći? Reći će da je u finalu, da je pobijedio. Briga me. Drago mi je zbog Rome, ali to je sranje." 

Roma će igrati finale Europa lige 31. svibnja. Suparnik će joj biti Sevilla.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.