Dalić održao dugačak govor igračima. Brozović "glumio" ozljedu na treningu

Foto: Index

DVA DANA uoči ključne utakmice s Albanijom, u srijedu u Hamburgu, u hrvatskoj reprezentaciji atmosfera je uobičajena. Nema prevelike drame zbog poraza od Španjolske i svi su, kako su na press konferenciji rekli Andrej Kramarić i Lovro Majer, fokusirani na Albance.

Na današnjem treningu nije bilo jedino Nikole Vlašića, koji ga je propustio iz predostrožnosti. Igrač Torina odradio je samo fitness, a svi ostali bili su na raspolaganju. I dok su Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i ostali članovi stručnog stožera postavljali vježbe za trening, igrači su se opušteno zagrijavali.

 

Šutalo dobio "po glavi"

Tu je najgore prošao Josip Šutalo, kojem je lopta na dva dodira prvom ispala pa je od svih igrača dobio lagano po glavi. Nakon toga je krenula "ševa",u kojoj su bili Modrić, Majer, Brozović, Vida, Kramarić, Petković i Perišić, a u jednom duelu Brozović je "odglumio" ozljedu.

 

Vida je krenuo po loptu, a Brozović se teatralno bacio simulirajući da ga je Vida nagazio, što je nasmijalo ostale. Nakon toga Zlatko Dalić održao je uobičajeni govor igračima, ali je ovaj put bio znatno dulji nego inače. Bruno Petković djelovao je opušteno nakon promašenog penala protiv Španjolske i ništa u momčadi ne odaje dojam da je nekakva drama nakon tog poraza.

Reprezentacija će u Hamburg krenuti sutra poslijepodne, ali neće trenirati na HSV-ovom stadionu. Trening će odraditi ujutro u Neuruppinu i to će biti zadnja priprema prije susreta s Albanijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.