Englezi na naslovnici objavili fotografiju Modrića uz natpis "Cryatia"

Grafika: Index

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Hrvatska može proći samo kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe, no za to joj se mora poklopiti nekoliko rezultata. U utorak Engleska mora pobijediti Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska mora pobijediti Srbiju. Zatim se u srijedu mora dogoditi da Turska pobijedi Češku, a Portugal Gruziju.

Daily Mirror: CRYATIA

Britanski list Mirror Football (dio Daily Mirrora) danas je na naslovnicu stavio dvije fotografije uplakanog i frustriranog kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Naslovnicom dominira igra slova "CRYATIA" obojena u boje hrvatskog dresa. Iznad toga navode: "Suze Modrića koji je u posljednjim sekundama prešao put od pobjednika do ruba eliminacije."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.