Sopić je teren hrvatskog kluba nazvao "krumpirištem". Pogledajte prizore obnove

Foto: NK Slaven Belupo

SLAVEN BELUPO je na društvenim mrežama objavio fotografije radova na terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš. Podsjetimo, hrvatski prvoligaš je prije deset dana objavio da je započela obnova travnjaka. "Nogometaši Slaven Belupa u novoj će sezoni domaće utakmice igrati na terenu s prirodnom travom. Radovi će trajati 30-ak dana, a teren će u potpunosti biti spreman već za prijateljske utakmice uoči sezone 2024./2025", najavili su tada iz podravskog kluba.

Sopić u ožujku Slavenov travnjak nazvao "krumpirištem"

Slaven je sada pokazao kako napreduju radovi na zamjeni travnjaka na koji su se članovi SuperSport HNL-a prošle sezone žalili. Među ostalim, trener Rijeke Željko Sopić nazvao je Slavenov teren "krumpirištem" nakon što je njegova momčad sredinom ožujka u Koprivnici pobijedila 1:0.

"Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je naša pobjeda zaslužena. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da se na ovom krumpirištu nije moglo igrati previše nogometa, ali to je tako. Da ja na ovom terenu u Koprivnici dočekam Real Madrid, ne mogu mi ništa, to vam je sve 50:50. Nema kontrole, nema ničega, bitno je samo da se nitko od dečki iz jedne i druge ekipe nije ozlijedio", rekao je Sopić pa dodao:

"Meni je stvarno žao Slavenovih igrača, oni tu moraju igrati cijelu sezonu, ali ovo nisu uvjeti za nogomet. Najiskrenije, što da se lažemo. Takvi poluhibridi su i u Puli i u Kranjčevićevoj i trebaju se mijenjati. Jednom treba netko lupiti šakom po stolu i reći da je zdravlje igrača na prvom mjestu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.