"Dalić ne priča pi*darije": Izbornik nasmijao šalom na svoj račun na zadnjoj presici

Foto: Profimedia

ZLATKO DALIĆ i Hrvatska gotovo sigurno ispadaju s Eura nakon šokantnog raspleta utakmice zadnjeg kola skupine. Hrvatska je sve do osme minute sudačke nadoknade vodila 1:0 protiv Italije za prolazak grupe. Ali, onda je primila gol koji je Italiju poslao u osminu finala, a šanse Hrvatskoj za prolazak grupe sve na doslovno 2 posto zato što je u tri utakmice grupne faze skupila samo dva boda.

No, Hrvatska i dalje ima teoretsku šansu proći skupinu. Kako bi to uspjela sa samo dva boda, trebaju se poklopiti ova dva uvjeta:

1. Engleska pobjeđuje Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska pobjeđuje Srbiju. 

2. Portugal pobjeđuje Gruziju, a Turska Češku.

Dalić se šalio usprkos teškoj situaciji

Ako bi bili takvi ishodi zadnjih utakmica u navedenim grupama, Hrvatska bi prošla u nokaut fazu kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi iz skupina. Zato je na kraju konferencije za medije HNS-ov glasnogovornik Tomislav Pacak rekao: "Nadamo se da ovo nije zadnja presica naša na Euru. Zato navijajte za Englesku, Dansku, Portugal i Tursku."

Dalić ga je ispravio: "Tomo je u krivu, navijajte za Hrvatsku" i dodao smijući se: "Evo, danas je na kraju našeg zadnjeg druženja s novinarima sve prošlo u redu. Nisam vikao na fotoreportere, Dalić nije pričao pi*darije…"

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.