Dinamovci na Fejsu nakon Šahtara posebno hvale jednog, a kritiziraju drugog igrača

Foto: Josip Regović/PIXSELL

NAKON što je u petak Dinamo s 1:0 pobijedio Šahtar, ova dva kluba su i u subotu na Maksimiru odigrala još jednu pripremnu utakmicu. U zadnjoj generalki pred početak nove sezone SuperSport HNL-a utakmica je završila 2:2. Golove su za goste zabili Bondarenko u 55. i Kevin u 59. minuti. Za Dinamo je Petković oba puta pogodio s bijele točke u 66. i 83. minuti.

Navijači Dinama u komentarima na Facebooku nisu pretjerano zadovoljni igrom Dinama. Posebno kritiziraju nekoliko pojedinaca, a prije svih Stefana Ristovskog, ali i travnjak. Ipak, za neke igrače imaju i riječi pohvale, a prednjači Lukas Kačavenda, kojeg Dinamo još nije službeno otkupio od Lokomotive.

Komentari navijača Dinama: Kačavendu otkupiti, a Ristovski može samo voditi navijače na tribini

"Kačavendu obavezno otkupiti, njega ostaviti desno a Pjacu lijevo na njegovu prirodnu poziciju, dati mladima puno više minuta i za Boga miloga - srediti taj travnjak!!! Nadam se da se Max nije teže ozlijedio", kaže komentar koji je prikupio najviše reakcija, dok u ostalima piše:

"Kad će više shvatiti da Ristovski može samo voditi navijače na tribini, čovjek ima srce ali znanja ni malo, sudjelovao je u sve i jednoj Šahtarovoj prilici, užas od igrača, napokon su se riješili Perića, Šutala, Moharramija, valjda će i njega."

"Ristovski, Ademi, Mišić, hvala, doviđenja. Hoxha, Baturina daleko najbolji igrači, Nevistić standardno dobar. Paviću malom dati veću minutažu."

"Zna li tko šta igra Ademi u Dinamu, koja je to pozicija, pa pola nam ekipe ne igra svoje pozicije. Šta smo uigrali na pripremama? Čini mi se ništa, sve je isto ko i lani. Ajd da bar opet budemo prvi. Nadam se."

"Polovica momčadi ne igra svoje prirodne pozicije."

"Ristovski i Ademi hvala za sve, ali nisu za prvih 11, tu su da bodre ove mlađe dečke i sa njima ne možemo nikako imati brz protok lopte, bezveze žrtvovanje Pierre-Gabriela na lijevom beku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.