Dokapetan Albanije uoči utakmice s Hrvatskom: Moram se ispričati svim navijačima

Foto: Profimedia

DOKAPETAN albanske reprezentacije Elseid Hysaj ispričao se navijačima na Instagramu zbog poteza koji je prethodio drugom golu Italije u porazu njegove reprezentacije 2:1. Naime, Hysaj se sagnuo prilikom udarca Barelle s distance, a lopta je prešla upravo iznad glave albanskog desnog beka i završila u mreži.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL BARELLE.

Hysaj se ispričao navijačima

Zbog toga su albanski navijači žestoko kritizirali, pa i ismijavali Hysaja. On se oko svega oglasio dva dana uoči utakmice s Hrvatskom. "Nakon utakmice s Italijom i posljednjih događaja osjećam da se moram ispričati svim albanskim navijačima za tehničku i instinktivnu pogrešku koja je dovela do drugog gola koji smo primili", započeo je nogometaš Lazija pa nastavio:

"Ne treba ni naglašavati da je to bila pogreška u igri i kriva procjena putanje lopte. Svi koji me poznaju znaju da bih dao sve od sebe i napravio svaku moguću žrtvu za ovaj dres, kao što sam to uvijek i činio."

"Žao mi je zbog komentara nekih ljudi na nešto što je bila samo tehnička greška. S druge strane, iskreno zahvaljujem brojnim navijačima koji su mi poslali poruke utjehe. Prihvaćam i kritike svih navijača, koji su mi dragi srcu. Idemo se fokusirati na nadolazeće utakmice. Naprijed Albanija!" zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.