Doznajemo: U Hajduku zabrinuti zbog ozljede mladog dragulja: "Situacija nije dobra"

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

HRVATSKA U-21 reprezentacija pobijedila je Grčku u posljednjem kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska nije izborila izravan plasman, no ići će u dodatne kvalifikacije. Za momčad Ivice Olića golove su protiv Grčke zabili Lukas Kačavenda, Dion Drena Beljo i Luka Vušković. Za Grčku su zabili Charalampos Kostoulas i Theofanis Bakoulas.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena stigle su loše vijesti, posebno za navijače Hajduka. Mlada stoperska nada Dominik Prpić morao je izaći iz igre zbog ozljede, a prilikom izlaska dobio je pljesak svih navijača na stadionu Ivan Kušek Apaš. Kako doznajemo, mlada nada Hajduka uganula je zglob. On je otekao i čekaju se kontrole kako bi se mogao donijeti konkretniji zaključak. No u klubu ne vlada optimizam i kažu kako situacija "nije dobra". 

Dvadesetogodišnji branič ove je sezone započeo osam od devet utakmica za Hajduk u prvenstvu. Imao je dvije asistencije, a posebno je pamtljiva ona za Marka Livaju protiv Dinama kad je Hajduk slavio na Maksimiru 1:0. Hajduk iduću utakmicu igra u nedjelju od 16 sati na gostovanju kod Slaven Belupa.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.