Poznati svi mogući protivnici mlade reprezentacije u doigravanju za Euro

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

MLADA reprezentacija Hrvatske pobijedila je Grčku 3:2 u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. godine. Hrvatska je do kraja prvog poluvremena vodila golovima Lukasa Kačavende i Diona Drene Belje, ali onda je šokantno primila dva gola u jednoj minuti. Ipak, u nastavku je Luka Vušković zabio za tri boda.

Hrvatska je tim rezultatom ostala na drugom mjestu skupine iza Portugala. Podsjetimo, najbolja momčad iz svake skupine i tri najbolje drugoplasirane momčadi osigurale su direktan plasman na turnir koji se održava u lipnju iduće godine u Slovačkoj. Hrvatska mora igrati doigravanje.

Poznati svi mogući protivnici

Sad su poznati svi mogući protivnici Hrvatske u doigravanju. To su Finska, Češka, Norveška, Belgija i Gruzija. Tih šest reprezentacija ući će u ždrijeb koji će odrediti parove doigravanja. Tri pobjednika parova igrat će na Europskom prvenstvu. S obzirom na to da je prijetilo da se u ždrijebu nađu Francuska, Poljska i Švicarska, put do Eura sada izgleda dosta lakše.

Doigravanje se igra po klasičnom sustavu - utakmica kod kuće i u gostima. Datum ždrijeba još nije poznat, ali bi ga UEFA trebala vrlo brzo definirati s obzirom na to da se utakmice doigravanja igraju 11. i 19. studenoga.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.