Gattuso sletio u Split. Pogledajte kako je dočekan na aerodromu

Foto: Veljko Martinović/Dalmatinski portal

NOVI trener Hajduka Gennaro Gattuso sletio je u Split uoči sutrašnjeg službenog predstavljanja. Splitski klub zakazao je konferenciju za medije za utorak u 16 sati te će na njoj predstaviti legendarnog Talijana. Gattusa je na splitskom aerodromu dočekao predsjednik Hajduka Ivan Bilić.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DOLAZAK GATTUSA U SPLIT.

Osvojio jedan trofej u trenerskoj karijeri

Gattuso je tijekom igračke karijere bio legenda Milana i talijanske reprezentacije, a Hajduk će mu biti deveti klub u trenerskoj karijeri. Najdulje se zadržao na klupama Milana i Napolija, a kasnije je vodio Valenciju i Marseille. Jedini trofej mu je talijanski kup, koji je osvojio 2020. s Napolijem.

Podsjetimo, Hajduk je tražio novog trenera otkako je Mislav Karoglan u proljetnom dijelu prošle sezone dobio otkaz nakon krize rezultata, koja je rezultirala ispadanjem iz utrke za naslov prvaka SuperSport HNL-a i porazom u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa.

Jure Ivanković bio je privremeno rješenje na klupi, a potom se u medijima špekuliralo s brojnim imenima. Posljednje je bilo ono Ivana Jurića, čiji je dolazak propao u posljednji trenutak jer je trener navodno promijenio mišljenje i odustao od preuzimanja kluba iz rodnog grada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.