Hajduk će pratiti tko koristi pretplatu. Oni koji ne dolaze, neće ih moći obnoviti

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK je donio odluku o puštanju u prodaju dodatnog kontingenta od maksimalno dvije tisuće pretplata za aktualnu sezonu, uvažavajući brojne upite navijača koji nisu uspjeli doći do pretplatničke iskaznice. Prodaja kreće u ponedjeljak, 29. srpnja, u 12 sati i trajat će do srijede, 31. srpnja, u 23:59. Kao i do sada, pretplate je moguće kupiti online te u Odjelu za članstvo na Poljudu.

Podsjetimo, od 1. do 15. srpnja bila je moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone za svih 20 tisuća prošlosezonskih pretplatnika. Tada su iz kluba javnost obavijestili da će, ako svi pretplatnici iz prošle sezone ne iskoriste mogućnost obnove pretplate, Hajduk ostatak pretplata pustiti u slobodnu prodaju, ali maksimalno do 15 tisuća pretplata zbog najavljenih radova na krovištu stadiona tijekom sezone.

Prolongirani su radovi na obnovi krova

S obzirom na to da je do 15. srpnja obnovljeno nešto više od 15.500 pretplata, nakon navedenog datuma obustavljena je daljnja prodaja pretplata. U proteklim danima Uprava kluba odradila je dodatne razgovore s predstavnicima Grada Splita, koji su Hajduku izašli u susret te su radovi na krovištu, koji su bili predviđeni za kraj ožujka ili početak travnja, sada prolongirani za kraj aktualne sezone. 

U opća pravila uvodi se bitna novost, a ona se odnosi na aktivno praćenje korištenja sezonskih ulaznica. Klub će na temelju dobivenih podataka u sljedećoj sezoni odlučiti tko ima pravo na prednost prilikom obnove pretplate za novu sezonu. Navedenu prednost će imati korisnici koji redovito dolaze na utakmice, odnosno oni koji aktivno koriste opciju "Sidi na moje misto".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.