Hajduk rasprodao Poljud za Torshavn

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka igraju od 21 sat na Poljudu prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige. Suparnik splitskoj momčadi bit će HB Torshavn s Farskih otoka, a upravo je iz Splita stigla informacija kako je Poljud za ovu utakmicu rasprodan. "Sve dostupne ulaznice za utakmicu Hajduk - HB Torshavn su rasprodane! Vidimo se večeras na ispunjenom Poljudu", objavio je Hajduk na društvenim mrežama.

Gattuso: Moramo biti gladni

Hajdukov trener ovako je najavio meč: "Ne postoje lagane utakmice. Mislite li da će oni igrati samo na kontre, onda se varate. No naše su prednosti 20 stupnjeva više i publika. Ali uzvrat će biti 20 stupnjeva manje i umjetan teren. Razliku čini da pobjeđuje momčad koja je gladna, koja ima poštovanje prema suparniku.

Stalno treba biti u igri i povezan. Naglašavam da je mentalitet bitan. Hvala klubu na uvjetima. Imamo pet televizija po cijelom klubu i igrači u svakom trenutku, čak i pod tušem, mogu vidjeti snimke naših protivnika. Hajduk je velik klub, nismo amateri, a samo amateri mogu podcijeniti protivnika."

Evo gdje je prijenos

Hajduk se u skupine nekog europskog natjecanja nije plasirao od 2010. godine. U slučaju prolaska HB-a, Hajduk će ići na poraženog iz kvalifikacija za Europa ligu. To može biti turski Trabzonspor ili slovački Ružomberok. Utakmica se igra uz izravan prijenos na MAXSportu1 i Hajduk Digital TV-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.