HRT neće na televiziji prenositi drugo poluvrijeme Hrvatske protiv Slovenije

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija je jučer u ogromnoj drami pobijedila Japan 30:29 na startu Olimpijskih igara. Iako je u jednom trenutku gubila s čak šest golova razlike, podignula je obranu u drugom dijelu i dovela utakmicu u egal. Ivan Martinović je u zadnjim sekundama dvoboja zabio izvana za velika dva boda.

Podsjetimo, u četvrtfinale idu prve četiri momčadi iz skupine. U njoj se, osim spomenutih reprezentacija, nalaze još i Slovenija, Španjolska, Njemačka i Švedska. Do sada je Španjolska pobijedila Sloveniju 25:22, a Njemačka je slavila protiv Švedske 30:27. Hrvatska je još uoči turnira znala da bi joj dvije pobjede protiv nominalnih autsajdera skupine, Slovenije i Japana, u većini projekcija trebale biti dovoljne za prolazak skupine.

Drugo poluvrijeme protiv Slovenije se može gledati samo na aplikaciji HRTi

Sada joj je ključna utakmica koja se igra u ponedjeljak, 29. srpnja, baš protiv Slovenije. Istovremeno će Hrvatska navijati za poraze Japana i Slovenije u svim susretima, pa bi joj još jedna pobjeda bila dovoljna za prolazak. Dvoboj Hrvatske i Slovenije počinje u 11 sati, a HRT je donio odluku da drugo poluvrijeme neće prenositi ni na jednom televizijskom kanalu, nego samo na aplikaciji HRTi.

HRT 2 prenosit će prvo poluvrijeme rukometaša, a onda će se uključiti u prijenos finala (od 12 sati) streljaštva (zračna puška) u kojem će nastupati Miran Maričić i Petar Gorša. "Rukomet će ići prvo poluvrijeme na HRT-u 2 i cijelo vrijeme na HRTi-ju, a u 12 sati ćemo se uključiti na finale streljaštva jer ipak je riječ o borbi za medalju. Oni koji žele gledati rukomet mogu to i dalje nastaviti na HRTi-ju", rekao je Stjepan Balog u emisiji. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.