IDOL TORCIDE ZALUDIO SLOVENCE Nakon gola spasa u Estoniji, zabio za pobjedu na Islandu

Foto: NK Domžale Facebook

SAMO dvije i pol godine u Hajduku (od ljeta 2008. do početka 2011.) bile su dovoljne da se između njega, navijača i Splita, stvori neraskidiva veza.

Senijad Ibričić od tada je bio i ostao jedan od najomiljenijih igrača Hajduka u posljednjem desetljeću, iako ga je nakon odlaska s Poljuda, put nosio od Moskve i Turske, preko Irana do Slovenije.
 
Ibra je naime u zadnjih šest godina promijenio čak devet klubova, a posljednji, u koji je došao ovog ljeta i na pragu 32. godine, su Domžale.
 
Plemeniti veznjak, poznat po lijepim i(li) važnim golovima, odmah je to potvrdio i u novom klubu i to u europskim utakmicama.
 
Slovenski klub u prvoj utakmici 1. pretkola Europa Lige je na domaćem terenu pobijedio estonsku Floru 2:0, ali je na uzvratu već nakon 20 minuta prokockao veliku prednost. Zato je u drugom dijelu morao ući Ibričić, koji pet minuta prije kraja preokreće na 2:2, a do kraja njegova momčad zabija još jedan gol za pobjedu 2:1.
 
U idućem, aktualnom 2. pretkolu EL, Domžale su morale na daleko i teško gostovanje, na Island. U prvoj utakmici kod Valura, po užasnom nevremenu, rezultat je bio 1:1, ali onda opet s klupe ulazi Ibričić i ponovno iz penala zabija važan gol, sada za pobjedu 2:1 i veliku prednost pred uzvrat. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.