Maroko ozbiljno oslabljen na Hrvatsku i SP. Zvijezdi potvrđena težina ozljede

Screenshot: Twitter

AMINE HARIT (25), ofenzivni vezni Marseillea i reprezentacije Maroka, sinoć je teško ozlijedio koljeno u derbiju francuskog prvenstva kod Monaca. U 58. minuti sudario se sa suparnikom Axelom Disasijem te nakon pada na travnjak uz jako bolnu grimasu urlao toliko da se to čulo u televizijskom prijenosu.

Naravno, zamijenjen je, a očito teška ozljeda dogodila mu se samo deset dana prije prve utakmice na SP-u, koju Maroko igra protiv Hrvatske. Harit je jedna od četiri najveće zvijezde Maroka koja je odbijala igrati dok je izbornik bio Vahid Halilhodžić i zato ima samo 16 nastupa za reprezentaciju, ali se njegovom smjenom vratio u nacionalnu momčad. Novi izbornik Walida Regragui uvrstio ga je na popis za Katar, ali sinoć se činilo da će ipak morati propustiti SP.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE STRADAO MAROKANSKI AS

Dan kasnije njegov klub potvrdio je te prognoze. Marseille je objavio da je Harit istegnuo križni ligament lijevog koljena. To znači da mu slijedi najmanje mjesec i pol mirovanja i onda postepenog vraćanja treninzima. Za njega je dakle izgubljen SP, pa tako i utakmica s Hrvatskom. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.