Messija pitali koja je trenutno najbolja momčad na svijetu. Izabrao je dvije

Foto: EPA

LIONEL MESSI ističe se golovima i asistencijama u MLS-u. Za svoj Inter Miami u 12 ligaških utakmica zabio je 12 golova i asistirao za njih još devet, a gleda li se ukupan njegov učinak u ovoj sezoni, za mnoge najbolji nogometaš svih vremena postigao je 14 golova uz 11 asistencija u 15 odigranih susreta. Naravno, Messi i dalje prati što se događa u europskom nogometu.

Iako je godinama u dresu Barcelone dominirao La Ligom i maltretirao Real Madrid, za njega je upravo madridski velikan nakon 15. osvojene Ligi prvake i s novim trofejem za najbolju momčad u Španjolskoj u ovom trenutku najbolja momčad na svijetu. Točnije, na pitanje o najboljom momčadi svijeta dao je ovakav odgovor:

"Gledaju li se rezultati, to je Madrid. Gleda li se igra, sviđa mi se stil Guardiolinog Manchester Cityja. Mislim da će svaki klub u koji Guardiola dođe biti poseban, zbog toga kakav Pep jest, kako trenira i kako mu momčadi igraju. Za mene je City najbolji, ali je to po rezultatima Madrid."

Messi o Neymaru

Također, Messi je upitan hoće li u Inter Miami stići i Neymar, odnosno hoće li Messi, Luis Suarez i Neymar ponovo tvoriti MSN trojac, kao što su ga tvorili u Barceloni, i stvarati probleme suparnicima, sad u MLS-u.

"Ne znam. Istina je da je to teško izvesti. On je u Saudijskoj Arabiji i ima ugovor na još jednu godinu. Iza njega je teška sezone, dugo je bio ozlijeđen i nije puno igrao. Teško je to sad. Ne znam što će biti kasnije, ali činjenica je da se u životu svašta može dogoditi. Ali u ovom trenutku ne mislim da će doći", odgovorio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.